M-306 Zamke za leteće insekte za upotrebu u poljoprivredi – TURBINE

M-306 zamka za insekte  je moćan i prilagodljiv uređaj za neutralisanje insekata. Njegovo dejstvo je izuzetno cenjeno u seoskim područjima gde se gaji stoka, odnosno tamo gde upotreba hemijskih insekticida ili gasova može biti štetna po zdravlje farmera, radnika i životinja.

M-306 iskorišćava privlačeće dejstvo svojih lampi protiv letećih insekata. Čim se, privučeni svetlošu lampi, približe prednjem otvoru, ugrađeni ventilator ih usisava. Nakon usisavanja od strane ventilatora, insekti dospevaju u donji deo uređaja, iz kojeg se ne mogu izbaviti. Kućište sadrži električne komponente, eksterni ram i ventilator izrađen od metala, što garantuje kvalitet i obezbeđuje kvalitet. Kućište sadrži električne komponente, eksterni ram i ventilator koji je izrađen od metala kao garancija jačine-kvaliteta ovog uređaja.

Električni uređaj za neutralisanje insekata M-306 ima IPX4 zaštitu, što znači da je moguća njegova upotreba u spoljašnjoj sredini, u skladu sa zakonima. Može se postaviti na dva načina kačenjem na plafon ili zid.

M-306 se može montirati na dva načina:
-Pričvršćen uz pomoć okova za plafon
-Pričvršćen uz pomoć klina na zid

Sistem za skupljanje insekata je proučavan i specijalno dizajniran radi jednostavnosti i smanjenja poslova održavanja. Unutrašnja cev je sastavljena od cevastih mreža koje sprovode insekte u veliki plastični rezervoar (džak).

M-306 je maksimalno siguran za upotrebu, kućište je od metala čime se sprečava pojava požara. Ne prouzrokuje zagađenja, radijaciju ili elektromagnetne talase koji bi uznemiravali životinje. Ne sadrži nikakve hemijske supstance i izuzetno je lak za održavanje.

Dejstvo PotrošnjaW/V Broj okretanja
(rpm)
Stepen zaštite Dimenzije (h,sz,m) Težina
(kg)
400 165/230 1000 IPX4 407 x 356 x 941 mm 11
Print Friendly, PDF & Email
Pitajte za cenu?