M-372 Zamke za leteće inskte sa samolepljivom folijom po HACCP standardu

M-372 Zamke za leteće inskte sa samolepjivom folijom po HACCP standardu su proizvedene specijalno po zahtevima HACCP sistema za  mesta gde je uništavanje letećih insekata nemoguća pomoću hemijskih sredstava. Primena zamki za leteće inskte sa samolepljivom folijom po HACCP standardu povećava poverenje kupaca prema proizvodima i preduzeću.

Zamke za insekte se proizvode od prohrom (INOX) lima, otporan je na koroziju. UV-A lampe su zaštićene specijalnom folijom protiv loma, a uredjaj M-372 zaštićen od prskajuće vode i zato može se koristiti i na vlažnim mestima.(npr.klanice,mlekare itd)).
Efikasnost HACCP sistema je u određivanju i kontroli kritičnih tačaka. Ovakva kritična tačka je i nepoželjno prisustvo insekata pošto su insekti nosioci izazivača raznih bolesti kao što su: Streptococcus, Campylobact, chlamys, Klebsiella itd. Na ovu opasnost naše zamke za leteće inskte sa samolepjivom folijom po HACCP standardu nude rešenje. Primena ovih INOX zamki za leteće insekte sa samolepljivom folijom povećava poverenje kupaca prema proizvodima i preduzeću.
Zamka za insekte je pogodna za uklanjanje: komaraca, mušica, muva,zolja itd. Čišćenje je lako i efikasno.
Zamka za inskte sa samolepjivom folijom po HACCP standardu M-372 možemo montirati na plafon (preporučljiva visina je 2m), na ravnu stabilnu površinu (npr.police, ormare) ili na zid pomoću tri šarafa.
Zamenu lepljivih traka treba vršiti na svaka tri meseca ili ranije, ako se napune insektima. Stepen zaštite IP65.
Zamke za inskte sa samolepjivom folijom po HACCP standardu su izrađene od nerđajućeg čelika (AISI 304, INOX ) i napravljene za rad u prehrambenim pogonima. Zamke za insekte su vodootporane i otporane na prašinu i isparenja zahvaljujući hermetičkom nosaču lampi, gumenom kablu, šok-otpornom hermetičkom utikaču i zaptivcima izmedu tela uređaja i poklopca. Omogućuju monitoring uhvaćenih insekata i mogu da se koriste u potencijalno eksplozivnoj i zapaljivoj atmosferi poput pivara , šećerana , podruma i sl. Mogu da vise sa plafona, da budu obešene na zid ili samo naslonjene na zid. Stepen zaštite IP65 i ispunjavaju CE standarde.

m372dimenzije

m372upotreba

Dejstvo
Potrošnja
W/V
Lepljiva traka UV-A lampa (W) Vek trajanja cevi (h) Težina(kg)
850 95/230 55 x 38 cm 2 x 40 3000 8,8

 

Print Friendly, PDF & Email
Pitajte za cenu?